direct naar inhoud van 3.3 Bedrijvigheid
Plan: Kruisweg 28 Beekbergen
Status: onherroepelijk
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0200.bp1068-onh1

3.3 Bedrijvigheid

Aan de initiatiefnemers is een bouwvergunning verleend voor een loods ten behoeve van haar - qua omvang - belangrijkste activiteit: handel in en versnijden van industrieel rubber (afkomstig uit de mijnbouw) voor agrarisch gebruik (afdekken kuilvoer of grond en voor tijdelijke verharding zoals rijplaten etc.).

Daarnaast handelt het bedrijf in elektromotoren voor aandrijving van machines, in zaagmachines, hekwerken, poorten, diverse goederen uit faillissementspartijen en kachels. Ook is er een gespecialiseerde, ambachtelijke houtzagerij aanwezig, 'De Zwaluw'.

Op het terrein met de agrarische bedrijfsbestemming bevindt zich een paardenfokkerij Stal Jacodi. In dat verband hebben initiatiefnemers op 9 april 2008 een bouwaanvraag ingediend voor stalruimte (700 meterĀ², agrarische hal voor boxen, opslag voer en stro, stalling rijtuigen en kleinmaterieel). Het agrarisch deel maakt geen deel uit van dit bestemmingsplan

Zoals aangegeven in hoofdstuk 1.1. is het is de bedoeling het terrein herinterichten in een zichtbaar agrarisch deel en niet agrarisch bedrijfsdeel.